Saluda 2023

Amics i col·laboradors de la foguera Carolines Baixes. La festa de les fogueres de Sant Joan és una part insoluble de la història d’Alacant de la qual forma part aquesta petita Foguera vinculada a la pròpia història d’Alacant. Després d’uns anys de pandèmia, esperem que aquest any puguem gaudir de la nostra festa, la Festa de Fogueres 2023, què es desenvolupe sense interrupcions i amb una sana alegria i podem gaudir de tot el districte, acompanyats d’aquells membres de la Comissió que treballen incansablement per poder portar la festa de les Fogueres de San Joant a un bon final i amb molta alegria com cada any. També vull agrair l’aportació (loteria, cupons setmana a setmana) dels veïns que amb gran esforç col·laboren asiduament amb aquesta foguera per poder completar amb èxit tots els exercicis. No vull ovlidar de donar les gràcies a aquesta petita però molt gran comissió de la qual em sento orgullós de presidir. També espere que gaudiu de les Fogueres de 2023 amb alegria i diversió saludable i que continueu donant suport a aquest comitè per a les properes fogueres de 2024.
Salutacions, visquen les Fogueres de Sant Joan, visca Carolines Baixes i visca Alacant!

Vicente Baeza Alemañ – President Foguera Carolines Baixes