Saluda 2024

En este any tan important per a nosaltres, en celebrar el 95 aniversari de la nostra Foguera, i com primer any presidint la mateixa, el que m’agradaria ara mateix és buscar un llaç d’unió entre tot el barri del nostre districte.
Creant unes expectatives camine a un futur entre tots per a poder enaltir al nostre benvolgut barri. Desitge de cor que esta unió siga per a poder gaudir, passar-ho bé i recordar este any i els pròxims que vinguen amb convicció i pas ferm per a fer-ho realitat. Durant el poc temps que porte com a president de Carolines Baixes m’agradaria valorar a tots els nostres veïns i col·laboradors que amb la seua aportació d’una forma o una altra ens ajuden al fet que ésto siga possible. Però no puc oblidar-me d’un gran grup com la meua Comissió, treballant pel barri i la nostra Festa en general. Així que vull agrair-vos l’esforç que comporta. Sense més preàmbuls de sinceres paraules i fetes amb el cor, tindrem unes bones festes de Fogueres en comunió i a gaudir- les com es mereix el nostre benvolgut barri.
Amun’t les Carolines Baixes !!!

Francisco José Abad Sánchez – President Foguera Carolines Baixes

Estimats amics i veïns:
Primer de tot volia agrair a la meua foguera Carolines Baixes per donar-me l’oportunitat de ser el ‘’Presi’’ infantil en el 95 aniversari. Porte des que vaig nàixer en la meua foguera i per a mi és un orgull enorme poder representar-la i ostentar este càrrec tan important.
Enguany acompanye a les meues dames Alba i Nora i a la meua bellesa Daniela, amb elles estic compartint cada moment d’este exercici, ens coneixem des que vam nàixer i hem fet un gran equip, ens queda molt per gaudir encara i estic segur estes fogueres seran molt especials, són unes grans representants de tots els xiquets del barri.
Estic desitjant que arriben els dies de fogueres i gaudir des del moment de la plantà fins a la cremà, aquest any és diferent per a mi i l’aprofitaré al màxim.
M’encantaria que tot el barri gaudisca al nostre costat de les nostres fogueres, i m’agradaria convidar a tots els xiquets i xiquetes a gaudir i viure les festes des de dins, ja que fogueres no són només els quatre dies de juny, tenim un any replet de actes i grans moments per a compartir i fer foguera, animeu-vos.
Us desitge unes felices fogueres 2024 a tots.

Izan Luna Fernández – President Infantil Foguera Carolines Baixes