Monumentos 2022

Titol: Tatoo
Artista: Carbae
Emplaçament: Carrer Cronista Viravens – Carrer Poeta Zorrilla

“TATTOO”

Al centre es veuen dues parts clarament diferenciades, la davantera, on podrem veure, una casa típica de la cultura xinesa, coronada per una geisha i un drac, peces fonamentals del tatuatge clàssic oriental, també podrem observar dues carpes koi, simbolitzant la lluita per tirar endavant, el nedar contramarea …

Darrere, un temple on els samurais entrenaven i guanyaven les seues batalles.

Tot el monument, és un homenatge al tatuatge clàssic oriental, del qual sóc una gran admiradora i està format, per les peces més representatives d’aquest.

Espere que una vegada que pugan veure, amb els meus mateixos ulls, els tatuatges i el que aquestos signifiquen a nivell personal, per a mi i per a molta gent, tingan una visió diferent, tant del tatuatge, com del seu món.

                                                                                                                                             CaRBaE…


Titol: Bon Voyage
Artista: Carbae
Emplaçament: Carrer Cronista Viravens – Carrer Poeta Zorrilla

Arriba l’estiu, el moment de les vacances, els campaments amb els amics, els viatges … i d’aquests últims és dels que els vull parlar.

S’imaginen com seria, si un grapat d’amiguets, decideixen anar-se’n de viatge tots junts i l’únic mitjà de transport que trobaren fora un globus, ¿ho imaginen ?, jo si … seria increïble.

Tots junts a bord del globus, jo crec que tindrien problemes d’espai, per descomptat sempre tenim l’amiguet retardat qué arriba tard i com oblidar-nos del qual no arriba ni tard. per molt que corra.

La veritat és que estic cansada de pensar com seria, de manera que si volen els convide a que el puguen veure i formen part d’ell.

Any 2022, juny, Fogueres … Alli ens veurem …

¡¡¡¡Quines ganes !!!!!

Carbae