Monumentos 2023

Titol: BALLANT
Artista: PAU SOLER I MARCHANTE
Emplaçament: Carrer Cronista Viravens – Carrer Poeta Zorrilla

En la foguera que du de lema ballem, consta de dues figures principals, ella una dona seductora, ell un xic ben plantat que balla al ritme d ella, que estan acompanyats per el mestre de balls de salo que observa amb atencio cadascun dels moviment d ells, una xica que esta interpretan el musical de cats, i el ninot de la expo, que esta representada per una grossa de epoca que esta donant la nota.


Titol: FOGUERES 3.0
Artista: MARI CARMEN BAEZA I BROTONS “CARBAE”
Emplaçament: Carrer Cronista Viravens – Carrer Poeta Zorrilla

Fa temps, qualsevol dia, vaig començar a imaginar com serien les fogueres en… 1000 anys? Imagine un robot gran, molt gran…al qual li sortirà fum de les femelles, perquè la seva princesa, la nena dels seus ulls, vaga maquíssima, no li falta de res…que si la mantellina que si la seva banda, les arracades…en fi, que no li falta detall… Les targetes de crèdit le cremaran les mans…però mentre la nena sigua feliç, tant se val! Tirem la casa per la finestra!, pensava somiant amb els dies grans de les seues estimades festes… I bé, el dia de la seua presentació…us imagineu, tothom corrent al seu voltant… compte que t’enganxes la mantellina!, m’estàs clavant els cargols!, m’apreta la falda!… la veritat és que no ho imagine gaire diferent de com és avui, els papis pendents de les seues nenes, perquè sigua una experiència meravellosa i no l’obliden mai i la resta col·laborant perquè això sigua així… Sonia, m’encantaria ser part d’aquest record meravellós, que estic segura tindràs, d’aquest any màgic… tant de bo! Entre tots t’ho fem inoblidable i aquesta foguera la guardes sempre en un racó especial… Bones Fogueres 3015! …no, no…perdó… 2023!

CaRBaE…